ZEN BALLROOM

ZEN BALLROOM

Nu departe de oraș, un loc de poveste își cheamă musafirii. Prin simplitate, extravaganță, grandoare sau perfecțiune, Zen Pool & Ballroom îmbracă, pe rând, câte o calitate, fiind un tumult de nestăpânit. Frumusețe nu doar ca locație, ci și în mâncarea și băutura select pregătite de către cei mai destoinici bucătari și barmani, servite cu profesionalism.

Locația Zen Pool & Ballroom nu este numai o locație conceputa pentru a satisface și cei mai pretențioși miri. Locația noastră se întinde pe o suprafață de 1500 mp, ce dispune de parcare, spații verzi, piscină și zona de lounge, găzduind 600 de persoane.
Suprafața generoasă de 900 mp a cortului poate găzdui un număr de invitați cuprins între 200 si 400 fiind o locație cochetă pentru orice proiect de eveniment.

Zen Pool & Ballroom vine in întampinarea clienților săi printr-o locație nouă, inedită, prin soluții creative de evenimente speciale din viața dumneavoastră, atât la cort, cât și la piscina noastră. Este o locație perfectă pentru organizarea și găzduirea de mese festive, aniversări, nunti, botezuri, banchete și alte evenimente. Echipa noastră are în vedere satisfacerea tuturor clienților noștri prin calitatea produselor, dar și a serviciilor oferite, prin promptitudine și satisfacerea tuturor cerințelor si necesităților dumneavoastră, profesionalism, seriozitate.